Apparaten en accessoires
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
Voorbereiding. 35min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Gehaktballen
-
brood, dag oud80 g
-
ui½
-
bladpeterselie, vers alleen de blaadjes4 takjes
-
gemengde kruiden, gedroogd1 tl
-
olijfolie20 g
-
rundvlees biefstuk in stukken (4 cm) en licht bevroren500 g
-
ei1
-
melk20 g
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)60 g
-
droge witte wijn60 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ong. 30 g)1
-
boter40 g
-
verse champignons in dunne schijfjes200 g
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar believen1 snuifje
-
room200 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.2 g
Calorieën
2238 kJ /
532 kcal
Vetten
39.3 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min